Integritetspolicy

GOOD DOG education respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter. Med personuppgifter menas all information som kan identifiera dig som en enskild person som kommer in via www.goodog.se och mailkonversationer. Denna integritetspolicy beskriver hur GOOD DOG education behandlar, lagrar och hanterar dina personuppgifter. 

Lagring av personuppgifter

GOOD DOG education frågar inte efter ditt personnummer vid anmälan till kurser eller tjänster. Vanligtvis är det uppgifter som namn, mailadress och telefonnummer samt din hunds namn, hundras och ålder som tas upp vid anmälan. Information sparas även om vilka kurser du har gått och är intresserad av. Uppgifterna sparas i högst 24 månader.

GOOD DOG education sparar dina personuppgifter i följande fall:

  • När du anmäler dig till eller deltar i någon av våra aktiviteter.
  • När du anmäler intresse för någon av våra aktiviteter.
  • När du beställer/använder våra tjänster och produkter.
  • När du kontaktar oss.
Användning av personuppgifter

GOOD DOG education använder dina uppgifter för att kunna genomföra, hantera och redovisa verksamheten, samt för utskick av information och nyhetsbrev. Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än GOOD DOG education.

Cookies

GOOD DOG education använder cookies på webbsidan för att skapa bästa möjliga användarupplevelse. Cookies är små textfiler som läggs på din dator eller mobiltelefon när du besöker denna webbsida. Användningen av cookies kopplas inte till personligt identifierbar information. Ytterligare information om cookies finns på Post- och telestyrelsens webbsida.

Genom Google Analytics används även cookies för analysering av trafik till webbsidan. Det innebär att ditt beteende på vår webbsida kan användas för att förbättra webbsidans upplevelser till framtida besökare.

Godkännande av personuppgifter

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att GOOD DOG education lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av GOOD DOG educations tjänster, produkter och vid din kontakt med oss.

Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta.

Datainspektionens webbplats kan du läsa om personlig integritet på webben.

GOOD DOG education
Åttingsstigen 12
302 54 Halmstad

GOOD DOG education

Hundinstruktör Sofia Olsson med hundkurser i Halmstad.
Företaget är registrerat för F-skatt och moms.

Belöningsbaserade hundkurser i Halmstad

Kurserna baseras på moderna och belöningsbaserade metoder.
Du kan välja att gå hundkurser och privatlektioner i vardagsträning,
nose work, belöningsutveckling, lydnad och personspår mot tävling.